fullt upp!

Nu kommer jag ha så fullt upp så jag kommer helt enkelt inte ha tid/ork att skriva något på bloggen :( Har varit hos Raffe från 9- halv 8 idag! Och inte har vi fått gjort mycket för det heller. Vi sov,planerade en ny film igen och var på datorn + lagade mat. Helt okej mycket men vi kom oss ju inte precis framåt i projektet. så nu ska jag bara ta det lugnt en stund och sedan ta en dusch. Och så ska jag gå och lägga mej lite tidigare än vanligt (om det är möjligt) för imrn så ska vi börja filma och jag kommer vara så trött...
Ha det bäst! :D

XoXoTanja

Lördag

Tjena hejsan allihopa! Projekt 9 veckan är i full gång så igår var jag och Raffe hemma hos Anns för att planera för skräckfilmen vi ska göra + att vi bakade kladdkaka (Ann bakade,jag och Raffe satt och skrattade) som blev jättegod!
När jag och Raffe for hem kom Raffe till mitt och jag städade lite på samma gång som vi talade och när hon for hem fortsatte jag att städa och kollade lite på Tv. På kvällen for jag,Ann,Raffe,Lydia och Sonja till Sesams för att äta där :) Vi hade jättekul och maten var jättegod! Vi åt alla lövbiff,och jag drack 7 up och jag hade totalt glömt bort hur gott det var. Sedan när klockan var runt 10 tiden for vi hem. Jag var dödstrött och stupade i sängs.

Idag har jag inte gjort så mycket. Jag har varit och köpt avslutningsklänning och skor och sedan kom Johanna och hälsade på en liten stund. Mot kvällen fick jag huvudvärk och mådde inte alls bra så jag kunde inte möta Ann och Raffe... Men några timmar senare mådde jag förstås toppen. Då for jag till mommos och visade mina avslutningskläder och vi kollade tv och pratade lite :) När jag kom hem därifrån färgade jag håret. Det blev brunt den här gången med som så många andra gånger. Och nu sitter jag här och har ingen aning om vad jag ska göra?
Ska dricka lite cola och se en film kanske? Jepp låter ganska så bra :thumbup: Sedan natten för mej.
Nattinatt! :)

XoXoTanja

Catwalk+Antimodedag.

Hejsan hoppsan! Idag höll min textilgrupp morgonsamling och vi skulle gå på "catwalk" med kläder som vi hade gjort själva. Jag var ganska nervös först men sedan var det nog bara roligt :)
Vi hade också antimodedag,så jag och Ann gick omkring i skolan med pyjamas hela dagen! Faktiskt ganska så myysigt ^^ Och idag var det också sista "riktiga" skoldagen. Imrn börjar projekt 9 så jag,Ann och Raffe ska baka och göra en film. Jag hoppas verkligen att det går bra och att vi hinner få ihop allt till onsdagen för det är dagen då allt ska va klart. Senare imrn på kvällen så ska jag och tjejerna ut och äta till Jeppis. Så då ska vi klä oss fint och bara ha det kul hela kvällen :)
Tråkigt som jag har just nu så ska jag rensa ut lite gammalt papper från skolåren som varit och sedan sätta mej ner och äta min inköpta Ben&Jerry's burk :thumbup: och lyssna på MUSIC till 1000!

XoXoTanja

:D

:D

Kommer just hem och har inte haft några lektioner idag heller! :D Blev fotad med kollektionen idag också och är ganska så nöjd med bilderna :thumbup: Modell skulle vara ett otroligt roligt yrke! Nu ska jag ta det lungt en stund och sedan ser vi vad som sker.
TTUL :)

XoXoTanja

klädkollektion!

Sjahaa..har haft en skit dag idag fastän jag inte har haft några riktiga lektioner. Började skoldagen med att åka till gymnasiet för att göra en läseordning ifall jag inte skulle slippa in till kosmetolog. Sedan var det bara att börja sy hela dagen lång. Så nu har jag färdigt mina plagg som jag ska ha till min kollektion! :)
Har fotografering med de kläderna imrn så tur att jag hann få färdigt dom.Nu ska jag bara laga planschen som jag ska rita mina kläder på. Men jag har ju ingen ork! Sedan ska jag läsa på ett stort förhör som vi har imrn också. Blev jättenöjd idag då jag fick ut mitt biologiprov, 9 fick jag :D Så stolt över mej själv!
men nu först ska jag kolla lite tv och sedan börjar jag jobba.
TTUL :)

XoXoTanja



Klassresa!

Tjeenare! Nu har det varit helg och jag har bara slappat. Kom just hem och trodde att stressen skulle vara över nu när jag skrev sista provet på torsdagen. Men icke sa nicke.. Nu ska jag skriva om min moddeuppsats och jag har no idea vad jag ska skriva!
Imrn blir det iaf klassresa för niorna. Då bär det av till Tammerfors :D Shit vad jag ska shoppa! :thumbup:
Jag hoppas det blir bra väder för då är det så mycket roligare. Men att jag måste stiga upp mellan 5-½6 är inget jag ser fram emot.. Och inte kan jag gå och lägga mej tidigt heller för idag är det ju söndag och det vet vi ju alla vad betyder. Jersey Shore kommer på TV och det missar jag inte för nåt i världen så :)
Btw, LOL för de som trodde att världen skulle gå under igår. Jag å andra sidan skämtade bort det hela. Jag tror nog att vi vandrar på jorden många år till framöver. :D
Nu ska jag skriva färdigt uppsatsen och sedan göra lite småsaker innan Jersey Shore börjar.
Ha det bäst!

XoXoTanja

(Y)

Men yyyäh....

Har så mycket som måste göras och så lite tid.. Hur ska man hinna med allt?!
Idag är det åter igen en jobbig dag. Prov imrn,och eftersom jag inte läste nåt igår får jag work my ass off today -.- Måste få typ 8 lr 9 för att inte bli sänkt. Ska snart börja läsa och hoppas på att min (lilla) hjärna snappar upp det viktigaste. :)
Jag är så snål på glass just nu så jag skulle kunna mörda för en Ben&Jerry's glassburk! Ska se om jag kan orda nåt gott på kort tid. Maybe? Hoppas! Kan hända att jag kommer ta en liten bloggpaus om jag inte hinner med. Men ska försöka skriva så ofta jag kan! Ha det bäst!

XoXoTanja
vet inte riktigt vad jag ska tycka om den här versionen? Killen är iaf bra! (inte han som har Eminem's del)

Deprimerad...

Är så deprimerad idag så jag orkar inte med nåt alls... Enda jag gör är att jag läser en massa tidningar och lyssnar endast på en låt om och om igen. Kanske bättre dag imrn?

XoXoTanja
Enda spelade låten idag <3



Chill!

Ska slappa hela kvällen och se vad som händer sen. Hoppas det kommer något bra på Tv för det är ju på soffan jag ska tillbringa min tid.
TTUL! :)

XoXoTanja

Guld!

Nu kan man sova gott när man vet att Finland tog hem guldet i Hockey! STOLT!

XoXoTanja


Jajjaa.

Har just diskat otroliga mängder från vårt ätande igår. Hur mycket skålar och glas behövs det för 3 tjejer egentligen?!
Fel låt vann i eurovisionen igår. Tycker nog Sverige kunde ha fått ta hem segern istället! :)
Idag ska jag nog bara chilla och ta det lungt plus kolla på hockey ikv :D För jag ska ju orka med den kommande skolveckan också.. Snart sommarlov! Ska bli så sköönt. Men jag kommer nog sakna en massa folk :'(
--> chilla!
TTUL :)

XoXoTanja

Lördag!

Morgonen började började med att jag vaknade upp bredvid Jossi och vi somnade om ;D Sedan när vi faktiskt steg upp så åt vi frukost och sedan blev det en cykeltur ner till andra sjön. Motvind och cykel i 3:dje växeln i uppförsbacke är så inte min grej! Och nu har jag handlat gott och städat så att Ann och Raffe ska slippa in i mitt rum när dom kommer :) Ska se på Eurovisionen ikv också. Och imrn får man ju bara inte missa finalen i hockey! Det blir spännande att se vem som vinner,Finland vs. Sverige. Heja Finland!
Nu ska jag fixa resten inför ikv och kanske sova lite innan de kommer? :thumbup:
TTUL :)


XoXoTanja



Fredagen den 13:de!

Har just sett på filmen fredagen den 13:de. Den var ganska så creepy och jag blev så sur i slutet när mördaren överlevde! Nåjaa,kvällen fortsätter med Jossi som sover över.Ska nog se på en film till nu och sedan ser vi vad som sker.

                              XoXoTanja



Finland-Ryssland!

Tjeenaare! FINLAND VANN ÖVER RYSSLAND I HOCKEY! Så stolt över Finnarna :D Ikv ska jag och Jossi ha vårt traditionella fredagsmys. Har just ätit nudlar och sett på hockey och nu ska vi fixa lite och sedan titta på fredagen den 13 eftersom det är fredagen den 13 idag :) Myysigt värre! Skriver kanske något snabbt senare.
TTUL!

                               XoXoTanja

Torsdag 12.5-2011

Yaay jag börjar verkligen gilla det här sommarvädret nu! :D Hoppas det är lika fint alla dagar nu framöver också.
Har varit hos Raffes mest hela dagen idag och så for jag å Raffe med då Ann skulle laga sin navelpiercing!Så nu har vi båda piercingar i magen. Hon ska "mörda" mej imrn för att jag sagt att det inte skulle göra ont,men det tyckte hon att det gjorde så... Har skrattat jättemycket hela dagen men nu är jag ganska så sur. Pga många olika skäl.
Men jag ska nu fortsätta med att skriva min moddeuppsats och sedan ska jag gå och lägga mej!
Ha det bra :)


XoXoTanja
Älskar denna låt! <3

ääh

Jobbigt,stressigt och allt annat! No time för bloggen idag!
Ha det bäst :)


XoXoTanja

Sommar och sol!

Tjeena! Idag har det åter igen varit awsome väder :D Har solat ganska mycket idag.Och skolan var helt OK. :)
Har inte gjort mycket mer idag än solat och kollat på TV så jag har inte så mycket mer att säga. Ska kanske ut och cykla lr gå ännu ikv? Får se hur det blir,hoppas! Imrn har jag omtagningsprov på hygienpasset eftersom jag inte klarade det första gången :rolleyes: Hoppas på att klara det den här gången nu då iaf!

XoXoTanja




Gillar STORT! ;))


Fick besked om att jag får motionera på egen hand ikv.Det blir löpbandet i förrådet en timme då! :)

har tydligen haft en liten bloggpaus!

Haloojj! Har inte skrivit nu på några dagar. Har haft ganska mycket att göra och är trött som vanligt -.- Men ni har nog inte heller missat något intressant så.
Har varit jätte varmt och skönt väder idag! Solat på rasterna och haft allmänt kul i skolan faktiskt! :thumbup:
Har tonvis med läxor tills imrn och prov på torsdag+en slutuppsats i modersmål m.m som ska göras. :(
It Sucks Big Time! Men man får väll stå ut. Ska fortsätta vara duktig nu och göra läxorna!

XoXoTanja



Blöö!

Trött,trött, så tröött! Har jag inte sovit på flera år eller?! -.- Jag är så trött så jag skulle kunna sova i flera dagar! Försöker lära mej lite finska men det lyckas jag inte alls med. Ska skriva typ 3 prov imrn också! öfföff.
Har legat framför Tv:n ganska mycket idag tittat på allt möjligt på MTV. (bästa kanalen ever! ) ;)
Ska äta något nu och sedan öva öva öva på finska.

XoXoTanja

Finska in my <3 -.-

Inträdesprovet gick ganska bra faktiskt! :D Nu är det bara att hoppas att man slipper in också.
Nu sitter jag hemma med småsyskonen och väntar på att resten ska komma hem. Är väldigt lat idag som alla andra dagar men jag ska föröka öva lite på finska som vi har prov i på torsdag. För jag kan nog behöva all träning jag kan få. Im off to date my finska bok :)
TTUL!

x)

Neerviiis...

Nu är jag endå ganska nervös. Inom en timme startar jag till Jakobstad! God be with me :thumbup:
Men äh nog ska det väll gå bra :)
TTUL! :D

XoXoTanja

Måndag

Ja.aa vad kan man säga om en vanlig tråkig måndag? Skolan var allmänt slö. Sista timmen for hela skolan på konsert till stjärnhallen. Inte riktigt den sorts musik jag gillar men roligt hade vi iaf åt dirigenten :)
Är lite nervös just nu eftersom att jag imrn ska åka till Optima i Jakobstad på inträdesprov. Jag hoppas verkligen att det går bra! Ska se över lite läxor nu och sedan ta en dusch. Sovmorgon för min del imrn ;) (Y)
Ha det bra!

XoXoTanja

Jersey Shore!

Har just vari i duschen efter en joggingtur! Nu ska jag bara fixa lite saker inför morgondagen och sen ser jag på Jersey shore som börjar 22:00 :) Vad vore livet utan det programmet?!
Sov gott alla söta och ha det bra!

XoXoTanja

Gillar denna låt STORT! :D




1.5-11

Jag hann till panorama iaf! :) Nu ska jag se om jag orkar med läxorna(det gör jag inte!) och sen ska jag springa lite på löpbandet tror jag. Första maj är snart slut och jag har bara ätit en enda munk... Sorgligt. Men jag kanske får tid till fler senare ikv framför TV:n då jag ska se mitt älskade Jersey shore <3

Nu dricka vatten sen löpa :)


XoXoTanja





nomnomnomnom!

Still cleaning... Hell yeah im tired! Har beställt kebabrulle som jag nu snart ska äta och sedan försöka hinna till Panorama före de stänger. :) Lite skit om jag inte hinner eftersom jag lovat att komma.. Im off to eat!
TTUL :D

XoXoTanja
<3 (A)

Städning på G!

Vaknade just och är ganska så slut fortfarande... Var uppe till typ 3 tiden. Nu ska jag städa och rensa ur skåp och lådor -.- yeeey! Så det är väll det jag sysslar med någon timme framåt.
Ha en bra söndag :) TTUL!

XoXoTanja

Slutet gott allting gott!

Heijsan hoppsan! Kom hem för typ en halv timme sedan. Har haft en helt awsome kväll med mycket skratt :D Det var så kallt så jag trodde jag skulle frysa ihjäl! Menmen... Jag blir så förbannad på idioter också! Som om de inte har bättre för sej -.- gaah! Men vem orkar bry sej om dom :)
Är ganska så trött nu så jag ska nog gå och lägga mej så jag orkar med nåt imrn också. :) Imrn ska jag åka till panorama och se vad de har där. Nicenice :thumbup: Nattinatti.


Måste bara lägga upp denna otroligt söta låt! ^^



RSS 2.0