Home sweet home?

Är nu hemma från en otroligt bra helg med shopping i Åbo och fest på båten över till Sverige! Det finns inte mycket som skulle ha kunnat bli bättre :D Jag shoppade upp hela min lön typ, så nu har jag knappa 25€ kvar? Hahahah men det var nog värt pengarna! Nu ska jag bara ta det lugnt en stund innan jag ska iväg till jobbet halv 5. Skulle helst bara vilja sitta hemma idag men bäst att man åker och jobbar lite så man får ihop lite nya pengar ;)
Hittade otroligt söta och goda champagneflaskor på båten som bara kostade 3€/st så klart att jag köpte 4st då! Vi hade så himla roligt när vi korkade upp i hytten :D



Kan senare kanske också lägga in ett filmklipp på när vi faktiskt korkade upp!


Nu ska jag bara rensa ut mitt gamla jag ur garderoben och mitt rum och öppna ett nytt kapitel i mitt liv. Moving on from the old me and hoping to find what I'm looking for. I hope it's closer than it seems I'll be living my dreams!

"wish upon a star" they said
"And all your dreams will come true"
"Any star" I asked. They smiled
"Yes any star will do."
-----------------------   I thought about a wish to make
-----------------------  And turned to see the view
-----------------------  But all that I could think to wish
-----------------------  was just to be with you.
So close my eyes and wish I did
And as the night turned blue
The wish star fell, and so did I...
Our dancing love renewed!






Good Lord!

Good Lord vad jag är trött! Men nu är jag hemma igen efter att ha sovit med Johanna i hennes brorsas lägenhet :) Vi hade jättemysigt som vanligt (?) med ljus,romantisk film och en massa mat förstås! ;) När jag vaknade i morse kände jag mej som en utbränd fiskpinne... Var så trött och sängen var så skön. Johanna stod i köket och diskade och jag sov. Kan det bli bättre? :D Nejjnejj. När jag äntligen kom mej upp ur sängen packade jag ihop lite grejer och fixade mej. Sedan drog vi till jobbet och fick lön! Härmed förklarar jag mej 222,50€ rikare! Yaay vad jag ska shoppa för de pengarna i helgen. Ska ju ner till Åbo,shoppa där och sedan ta båten över till Sverige :) Läängtar dit!
Sitter nu ensam hemma och spelar musik och sjunger till 100% Ska jobba ikv och jag känner inte alls för det...Men jag har ju redan tagit lön för denna dag så kanske lika bra att släpa sej dit? x) Ska äta nåt smått nu och sedan ta en powernap. Låter väldigt lockande.
TTYL! :)

XoXoTanja




Hehe...en bild på mej och Becka får duga idag :)

Hemma!

Kom just hem efter ännu en dag av arbete. Sprang in till affären och köpte ett Juissi paket också! Har blivit typ beroende? :D Love it! Nu är jag ensam hemma och ska chilla och bara ta det lugnt och njuta av ensamheten. Ska också försöka sortera mitt smink lite...förrådet blir bara större och större och jag får inte plats med allt. Men hur ska jag kunna slänga bort ngt?! Mitt smink är fulla av minnen x) Nåväl nu ska jag lyssna på mina nya älsklings  låtar och njuta :)
TTYL!

XoXoTanja


Älskar denna låt Så mycket! Lyssnar på den 24/7 <3

Rubrik?

Började dagen med att sköta mina bröder och sedan cykla till bryggan med Johanna för att ha picknick :) Sedan skulle Johanna jobba så jag åkte med en stund och sedan hem. Åkte till affären med mamma och köpte en ny SOLO-tidning som jag snart ska ligga i sängen och läsa ;) Sedan for jag till mormors för att färga hennes hår. Mitt i allt ringer mamma och säger att hon hittat en kattunge på vägkanten! Den är svart och så söt. Men ingen vet ännu vad vi ska göra med den. För tillfället är den hos Johanna och det vore så roligt om den kunde få stanna kvar <3
Nu ska jag bara ta det lugnt,duscha och krypa ner under täcket och läsa.
TTYL! :)

XoXoTanja

Sjukt länge sen...

Det är sjukt länge sen jag bloggade nu och mycket har det hänt sen dess också. Tror inte jag orkar se tillbaka för jag minns ändå inte så mycket... :D Men jobbet på kiosken går som vanligt,typ. Pengar behövs! Men jag är ledig idag så det är skönt! Ska väll se vad jag hittar på. Ska åtminstone och färga mormors hår :) Sedan får vi se om Johanna är ledig?
Min Spotify har Äntligen börjat funka igen! <3 Nu lyssnar jag på musik där ist för på slöa YouTube. So Happy about that! Nu ska jag äta nåt och sköta mina små bröder och lyssna på musik förstås. Skriver mer senare.
Gud vilken seg comeback! -.- Hahahah ha det bäst!
TTYL! :)

XoXoTanja





Harry Potter och Dödsrelikerna!

Tja bloggeen! Var ju på bio igår och kollade på Harry Potter och dödsrelikerna! Måste bara säga att jag älskar Harry Potter filmerna <3 Grät X antal gånger när jag kollade på filmen och jag kan inte fatta att det var sista filmen av alla... Sorgligt :( Så jag rekommenderar verkligen att alla börjar röra sej mot biosalongen eller att ni köper filmen när den kommer för den är så otroligt bra och rörande.
Anyway... Ska tydligen och jobba i kiosken idag för det passade inte riktigt för hon som egentligen skulle vara där -.- Så jag och Johanna bestämde oss för att jobba tillsammans båda skiften idag. Mycket roligare om man är två ;) Steg upp 9 i morse bara för att hinna duscha,städa och göra lite mat... Jag är dödstrött! Menmen.
Nu ska jag fixa det sista innan jag drar iväg för att plocka upp Johanna!
TTYL! :)

XoXoTanja


<3 :')

Dagen efter,glasskiosken och bio!

Hade en otroligt rolig kväll igår med Johanna! Måste nog erkänna att vi är otroligt galna och knäppa... Men det är nog inget dåligt va? ;) Steg upp i morse och kände mej som om jag var lite "dagen efter". Alltså mådde jag inte så bra...Jätteroligt att stiga upp då och dra iväg till jobbet i den kära glasskiosken. Joy.. -.- Men som tur var behövde jag bara vara där i 1 timme och så fick jag ledigt resten av dagen. Arbetsschemat är ännu oklart men jag hoppas att jag slipper så många kvällar som möjligt :) Nu ska jag bara städa lite i rummet,vänta på att mami kmr hem och sedan köra tillbaks till kiosken för att lägga upp schemat och kanske få min egen nyckel till kiosken?
Plus att jag ska på bio ikv och se den efterlängtade filmen Harry Potter och dödsrelikerna! (del2) Vi är 6st som ska se den tillsammans och jag tror det kommer bli jättebra :D Längtar stort!
Byebye!
TTUL! :D

XoXoTanja

Hahah,det där är jag i glasskiosken x)
http://www.tjejspel.se/files/image/shaquitas-ice-cream-parlor.pnghttp://www.tjejspel.se/files/image/shaquitas-ice-cream-parlor.png
http://www.tjejspel.se/files/image/shaquitas-ice-cream-parlor.pnghttp://www.tjejspel.se/files/image/shaquitas-ice-cream-parlor.png
Tror jag kommer dö en smula när jag ser sista filmen...














Sommarjobb! Igen...

Helloo! Har varit lite dålig på att uppdatera..Men här kommer dagarna som gått!

Igår:
Var hos Johanna och kollade film, When In Rome. Den var romantisk och bra :) Och vi hade ju så mysigt där vi låg på balkongen med kuddar och filtar ;) Sedan körde vi in till staden och köpte mjölk till hennes mamma och sedan åkte jag hem till mej!

Idag:

Fick jag ett telefonsamtal där det berättades att jag fått ett sommarjobb! Igen... Det är i en glasskiosk och idag var min första dag. Skulle jag säga att jag inte var nervös skulle det vara en lögn... :D Men det ordnade sej efter att man serverat några kunder och jag tror väll att jag ska komma in i det så småningom. För imrn har jag morgonskiftet tillsammans med Johanna! (Y) Så ikv drar vi iväg till stan för att sova där i hennes brorsas lägenhet! Mysigt värre ;) Blir väll som vanligt att vi springer och köper en massa mat före. Vi har redan planerat en hel hög med mat som vi vill ha. Ojj ojj det känns i plånboken. Tur att jag fått ett till sommarjobb då!

Nu ska jag bara "pack" små nödvändiga grejer som behövs tills ikv och sedan åka för att plocka upp Johanna! :D
Ha det bäst!
TTYL! :)


XoXoTanja


En av mina favoritlåtar! Kan inte sluta lyssna på den <3 :D Feelis!

Tråkigt.

Hola bloggen! Har super tråkigt just nu... Finns inte riktigt nåt att göra..? Lr joo..det finns en massa att göra men det är sådana saker jag inte vill göra. Tex städa och sånt. Tråkigt!
Har varit på stranden idag med Johanna men det var ganska mulet och det blåste lite.. Så där stannade vi inte länge. Cyklade sen in till stan och satte oss på en brygga vid vattnet. :) Har konstaterat att varje gång jag och johanna rör oss in mot staden kommer vi på att vi ska köpa nåt att äta -.-  Var vi än är så äter vi..lr? Nåväl man kan väll få unna sej lite då och då :D Nu ska jag bara sitta på fejjan en stund och kolla runt lite på youtube? Ha det bäst! :)
TTYL!

XoXoTanja

Årets första dopp! :D

Årets första dopp avklarat då! :D Simmade med Johanna och kom hem för ca en timme sen? Nu ska jag sova <3 skriver mer imrn :)
TTYL!

XoXoTanja

Nattugglan?! :)

Tja allah! Blev lite sent igår? lr ska jag säga tidigt? :D Somnade runt en halv 6 på morgonen? Aaaa...Skulle inte druckit så mycket energy drink. Cyklade till Edsevö idag och det var inte alls nåt jag vill göra om. Inte pga hur långt det var för det var bara typ 10 km,utan för att det ösregnade+åskade! Jag såg ut som en dränkt katt när jag äntligen kom hem... Sedan åt vi pizza och sen ut i bilen för att köra iväg för att hitta ett apotek där jag skulle köpa pollen piller. Fick åka till 3 ställen! Sen när vi var hemma igen..jaa vad gjorde jag då? tyyp satte mej ner framför tv:n? aaa tyyp det :) Och nu ska jag snart gå och lägga mej.Måste ju orka upp imrn också.
TTYL! :D


                                              XoXoTanja

EEYO! ;)

Har varit ute på äventyr med Becka och cyklat på en kärrings cykel. Om vi stal den lr ej kan man ju ha sina egna åsikter om men enligt mej så lånade vi den bara ;) känner kärringen dessutom så big deal! Gillade henne aldrig ändå xD Jaa hon är "ingift" i släkten -.-' Nåväl ^^ sitter som bäst och festar för mej själv med äcklig Energy Drink... Köp ALDRIG energy drink GRL! Köp nåt annat för det smakar bara blask... Nu ska jag kolla vad som finns i matväg och sedan kolla lite tv? Ha d3t bäst!
TTYL! :)

                                 XoXoTanja

Friday!

Nu är det äntligen Fredag och jag och min syrra ska dra iväg till Daddy's :) Men först så ska vi städa här hemma och kanske hinna sola lite? Pappa är inte hemma när vi kommer så vi får väll se hur mycket som finns kvar av huset när han kommer hem ;) Bloggade inget igår för jag hade ingen lust.. Men jag var till bibban med Johanna (äntligen) och lånade böger till hela halva huset! Sedan drog vi till stranden på vilda vespet :D Det var typ hela dagen?
Nu ska jag kolla lite tv och äta och sedan börjar städningen!
TTYL! :)

XoXoTanja


http://www.jcsdesignz.com/import/graphics/Friday/finally-friday.gif

HA EN BRA HELG ALLIHOP! :D

Home sweet home.

Har varit hos mormors "hela" dagen lång och nu är jag äntligen hemma! Jag älskar att va ho mormors för det blir aldrig tråkigt. Min kusin är där (tills lördag) så då fick jag hälsa på henne lite också. Hon är ju bara för störd ;) vi låtsas bråkar hela tiden. Family Love <3 Hehehe . Har också fotat lite med Johanna idag. Det blev några super fina bilder som kom upp som profilbilder på facebook! Nu ska jag bara vila lite och kolla film för jag är helt sliten efter dagen. Så ni ska ha det så bra!
TTYL :)

XoXoTanja


Johanna :*


Mee :*


Två fjollor i ett ;)






The sun is back?! :D

Hejj Hallojj alla! Vaknade och var på jättedåligt humör men när jag kollade ut och såg att solen var framme gick det över :D Ska minsann sola idag.Senare blir det väll att fota lite med Johanna och efter det till bibban! Behöver en bra bok just nu. Men vi hörs senare.
TTYL! :)




XoXoTanja

BTW,Kollade ju på filmen Remember me igår. Den var nog bra så jag rekommenderar den nog,men... jag hatade slutet! Vill ni se slutet får ni ta och se filmen ;)

Checka den!


Movie-Night!

Kvällen avslutas med film. Ska kolla Remember me och den ser ut att va bra, så hoppas :)
Har möblerat om idag också. Blev så mycket bättre mot hur det var förut :D

Hahah,mina urgulliga pandatofflor i nedre delen av bilden <3

Såå mysig säng :)

Bästa delen av mitt rum! (because of alla ljus)

Borde kanske ha städat upp lite (A)


Äntligen kan jag ladda upp bilder igen :D So happy! Så nu ska det nog bli många bilder på bloggen framöver.
Ha det bäst!
TTYL! :)

XoXoTanja

Helt slut...

Heey bloggers! Steg upp halv 9 i morse och hade tänkt gå ut och gå med Johanna men vi var inte ute fören halv 11. Gick ca.7 km och när vi kom hem tänkte vi att vi skulle ha cyklat till bibban men mamma tog cykeln till jobbet så jag kunde inte. Men runt 3 tiden åker vi kanske iväg? :) Just nu ska jag bara ta det lugnt och chilla vid datorn!
TTYL! :)

XoXoTanja

Tv kväll!

Måndagen lider mot sitt slut och Tanja ska slänga sej på soffan! Har varit och cyklat ikv med Johanna och som vanligt kunde vi inte hålla oss från affären så vi gick in och köpte chips och dricka...Ack så svaga chicas :)
Nu är det me,myself and I time ;) ska bara ligga på soffan till jag somnar! Precis som jag gjorde igår.
Oh btw, fick hem mitt H&M paket idag. Äntligen! Jag hade bara beställt skor och en kofta men glad blev jag ändå när jag fick det. Men eftersom datorn krånglar så kan jag inte lägga upp några bilder :(
Ha det bra,för nu parkerar jag mej framför tv:n.
TTYL! :)

XoXoTanja

Svälld och tråkigt...?

Tjohejj bloggen! Vaknade för ca ½ sen med täppt näsa och röda svullna ögon...Joy -.- Inte på det bästa humöret just nu. Bara 16-17 grader där ute idag och det ser inte så lockande varmt ut som jag skulle vilja. Så vad ska man göra på en dag som denna? Förslag någon? Vad gör man på en tråkig dag?
Hur som helst.Skulle också behöva något nytt att skriva om här på bloggen. Men vad? Ni får gärna skriva och kommentera vad ni skulle vilja läsa om :)
Jag är fortfarande också sur för att mina bilder inte vill komma upp... skit! Menmen... Nu ska jag bara ta det lungt tror jag?? Antingen blir det att sitta och kolla runt lite på datorn eller så går jag ut och ser vad jag kan hitta på. Inte mycket det! Ha det bäst!
TTYL! :D

XoXoTanja

Ingen rubrik.

Heijsan alla! Hade en jättebra kväll igår med Ela :) Vi somnade ändå ganska tidigt för att stiga upp idag och gå på fotbollsmatch. Eller Ela spelade och jag kollade. De förlorade med 1 mål. Men det kommer fler matcher! :D
När jag kom hem gjorde jag inget speciellt. Satte mej framför tv:n och kollade på favvo-kanalen MTV. Det kom ett av mina älsklings program, The Hills. Gillar det så mycket!
Nu sitter jag bara hemma och väntar på att Johanna ska komma hit. Men när kommer hon egentligen??
Här kommer iaf de lovade(?) bilderna från igår.

Neej! Nu hatar jag allvarligt den här datorn! Det går inte att lägga in några bilder på bloggen!? :(
F*ck U datorn... Nej jag älskar nog dej,but not today -.-

Fick bli inlägg utan bilder idag IGEN... Suger stort för jag vill ha in mina bilder på bloggen när jag lovat att lägga in dom. Nåväl får prova på nytt imrn.
Om Johanna inte kommer ikv blir det myyskväll för mej själv och en skål med majs (A)
hoppas ni får ett trevligt slut på er helg :)
TTYL!

XoXoTanja




Yaay! det gick iaf att lägga in ett klipp. Man kan ju bara tycka att denna video är för söt och otroligt rolig :D




Chill-kväll :D

skippar klacken ikv och sitter hemma med världens bästa Raffe! Skulle ha varit kul att festa också men humöret finns inte.Vi har ätit tortillas och druckit. Nu ska vi gå ut en sväng och sedan så ser vi film och äter frukt doppade i choklad ;) Nomnomnomnom!
Idag har jag motionerat med Johanna och sedan köpt en ny FRIDA-tidning.det var typ it.
När Ela (=raffe) kom hit berättade hon om hur hon blev förföljd av en grön bil. Det var pedofiler som tom har blivit anmälda till polisen. Tur att inget hände my bby :)
 
Vår konversation:
Ela: Tjena bruden
Tanja:Tja snygging
E:blev tyyp förföljd av pedofilerna på vägen hit!
T:Tur att du ser ut som du ser ut idag annars hade du garanterat blivit våldtagen!
E: Jag vet...Hejj!?
T: puss på dej :)

Nu ska vi sticka! ha så bra alla.
TTYL! :)

                                              XoXoTanja

Öööh Vah?

Herregud! Johanna slösar då inte en sekund. väckte mej nyss och jag är Super Tired! For till sängs först klockan 5.. Dumt gjort av mej :) Nu ska jag klä på mej och klockan 1 drar jag och Johanna iväg ut på en promenad.
Ciao TTYL! :D

XoXoTanja

How To Love...

Blandade feelis just nu.Vet inte riktigt hur jag ska känna och tänka.

You had a lot of crooks tryna steal your heart
Never really had luck, couldn't never figure out
How to love
How to love




Sitter som bäst och lyssnar på denna låt. Så fin :) Trodde först inte ens att det var Lil Wayne som sjöng!?
Har proppat i mej alldeles för mycket skit ikv och nu mår jag dåligt över mej själv.. Kossa Muu Muu. blöö!
Ska nog bara dricka vatten resten av kvällen. Och försöka svalka mej liite. Håller på att dö av värmen här inne -.-
Blir väll nog att vara uppe hela natten och sova hela morgonen imrn? :D Låter toppen tycker jag!
Ha en bra natt allihop :)
TTYL!

XoXoTanja

Skärpning Tanja!

Tjabaa.. Hade inte riktigt tid att blogga igår heller. Känns trögt att veta att man har bort en dag. Nåväl jag gjorde inte så jättemycket ändå. Stranden med Raffe blev det. Vi kom dit precis i tid för solen att försvinna -.- Det var "kallt" och solen var borta. Så vi köpte nåt snabbt vid cafét och satte oss en stund för att vänta på solen,som aldrig kom! Vi cyklade tillbaks hemåt och for in till centrum för att köpa glass. Satt på torget och pratade en stund. Sedan till Raffes. Chillade där en stund och for sedan hem. Träffade mormor och vi for till affären. När vi skulle hem igen så kom det vildkattor över vägen och de var nog bara några dagar gamla med sin mamma. Hoppas att mamman hann få dem alla över vägen sen och att de klarar sej. snyfft* :)

Idag har jag inte hunnit med så mycket. Steg just upp och ska snart börja städa. Joy.. Ska bara kolla Fejjan och sätta på musik!
TTYL! :D

XoXoTanja



RSS 2.0