Sommar och sol! :D

Tjeenare alla söta! Har haft lite problem med bloggandet men nu ska jag uppdatera lite ;)
Har legat på stranden i princip hela dagen med Raffe,Caroline och Ann. Jag och R badade inte men C och A simmade runt lite i det kalla vattnet. Hoppas att man ska få lite bränna nudå :) Lite sorgligt var det idag också för idag var typ sista dagen jag fick träffa Caroline... :( Men vi kommer nog att höras och ses nästa sommar hoppas jag :D Nu är jag hemma hos Raffe och vi ska laga i ordning lite mat och sedan ska jag köra hem. Raffe och jag är ju mästerkockar så det blir nog gott! Neej nu ska jag lyfta på röven och hjälpa till med maten.
TTYL! :)

                  XoXoTanja

Shopping!

Eeeyo bloggen! Har varit och shoppat i Vasa hela långa dagen idag :D Och tur med vädret hade man ju också.
Har inte fått hem så mycket fastän jag shoppade för ca.150€.. Skulle nog ha kunnat handla mer men pengarna fanns ju inte på plats så. När vi sen skulle åka hem var det nära att jag och Johanna skulle missa bussen. Men vi kom iaf i tid efter att ha sprungit genom stan. Pheew :) Bilderna kommer upp senare ikv! Nu ska jag och syrran städa lite och sedan ska vi ha spa-kväll. Älskar att få ta hand om mej själv och bara slappna av. Senare kanske det blir någon film? Men vilken?? Hmmm..får se det sen.
Btw vi såg aldrig filmen som förresten heter Just Married så jag har inget att säga om den x) Men nu ska jag gå och städa+rensa så jag får plats med det nya jag köpt! :D
TTUL!

XoXoTanja

Movie Night again.

Har inte mycket att säga idag.. Steg upp halv 1 och är fortfarande trött. Jaaa...
Blir Tanja@Jossi time ikv då med film. Ska kolla Dirty Dancing 2 (igen ;) ) och en annan film som jag inte ens minns vad hette?? Skriver ändå mer om de sen så då får ni veta vad den hette! :)
Nu ska jag bara göra i ordning nåt gott och sedan städa lite. Morgondagens planer är redan gjorda faktiskt! Jag och Johanna ska shoppa i Vasa och hoppas på att fynda otroligt mycket nu när man fått lön från sommarjobbet och allt. Kommer inlägg om det imrn också. Ha så bra :)
TTUL!

XoXoTanja



Dirty Dancing!

Har just sett Dirty Dancing 2 och kan inte säga mycket mer än att jag verkligen rekommenderar den! Den var lite för kort men annars underbar. Man blir bara kär när man ser filmen. :love:



Här är Trailern! Checka den och se sedan filmen. Det är otroligt vilken vacker musik de spelar och de dansar så livfullt och blir verkligen ett med musiken. Trodde inte först att filmen skulle vara så bra men trust me,det var den :)

:D

Heej alla! Hade en otroligt trevlig midsommar på Storsand igår :D Tack allihop som var med och gjorde så att min kväll blev lyckad! Hoppas ni hade lika roligt som jag. Är fortfarande lite trött men ska slänga mej i duschen så jag kvicknar till lite. Tog tyvärr inga bilder igår..Hade så roligt så jag glömde helt bort det :( Men nåjaa...
TTYL! :)


XoXoTanja

Britney Spears.

Gillar faktiskt denna låt med Britney Spears! (Y)

Glad midsommar!

Glad midsommar alla söta ^^ Har inte tiid att skriva just nu. Har en massa saker att göra innan kvällens midsommarfest på Storsand! Jag är Taggad! Hoppas det inte regnar iaf för då är det ju inte alls lika kul eftersom vi ska va utomhus.
Men jag hoppas att ni alla ska få en jättebra midsommar och festa lugnt ;)
TTYL!

XoXoTanja

Skriver mer imrn och lägger upp några bilder? :)

öööö...

Tjatja bloggen! Sitter som bäst och försöker göra ny bloggdesign,men det går inte riktigt som jag vill... Det är något fel så det sparas inte nåt av det jag gör. Eller gör det? :question:
Ska sitte lite till och kolla om det vill samarbeta med mej :rolleyes: Hoppas hoppas! För annars blir jag otroligt sur efter alla timmar jag lagt ner på det.
Nåväl.. Steg upp lite före 9 idag och började på. Plockade ur och i diskmaskinen. Åt och sedan vek jag kläder. Duktiga lilla jag ;) Ska städa lite innan mamma kommer hem också så blir hon nog glad!
Idag får jag ÄNTLIGEN hälsa på Raffe! Inte en dag för tidigt. Saknar henne otroligt mycket redan och egentligen skulle jag åkt dit igår men kalas och lite annat satte P för det... men idag :love: Thihih
Går väldigt hårt ut med smilies idag eftersom jag har nya! :D Tyckte bättre om dem,för de andra börjar bli lite "gamla". Men nu ska jag fortsätta med designen och ni ska ha en underbar dag!
TTYL!

XoXoTanja


PLUS: Jag såg ju filmen Water for Elephants igår! Den var jättebra och romantisk. Förbjuden Kärlek på Cirkusen,Me likee ;)



Rekommenderar denna film stoort! :)

Motion!

Nu har jag och Johanna motionerat lite på löpbandet och gjort mag övningar! Pheeww* :)
Så nu ska vi gå in till mitt och se på en film som heter Water for elephants. Förhoppningsvis är det en bra film och nu ska vi köra lite water for Tanja å Johanna :D
TTYL! ;)

                          XoXoTanja

Btw, har varit på kalas till lilla kusinen Lisa idag också som fyller 6 år idag! Stort Grattis till henne :)

Godmorgon, eller?

Tjena bloggen! Steg just upp och nu har jag ätit lite.
Igår hälsade jag på Ann och fick träffa hennes kompis från Sverige som heter Caroline. Hon verkar jätte trevlig och snäll :) Ska bli kul att va med henne mera!
Idag skulle jag egentligen träffat bästa Raffe men ist måste jag åka till Jakobstad för att hämta min plånbok och lite annat.. Idag ska jag också skicka in mitt brev till kosmetolog där det står att jag vill börja där i höst :D Men då gäller det att få igång kopiatorn.. Så nu ska jag sticka iväg och se om jag har sönder den eller om jag får den att funka! Wish me luck! :)
TTUL!
XoXoTanja

No more bloggpaus!

Nu ska jag börja skriva i bloggen igen! :D Har faktiskt saknat bloggen lite.. But now I'm back!
Idag regnar det och det är inte alls trevligt. Jag som hade tänkt sola hela dagen lång :'( Men nu går ju inte det så jag ska städa upp i hela mitt rum idag och sortera mitt smink och alla produkter jag har :) Låter inte så kul men man vet aldrig vad man hittar. Igår tex rensade jag ur min garderob och hittade en tröja jag aldrig ens har använt (A) Så kan det gå.
BTW! Jag sökte ju in till kosmetolog och gissa vad?? Jag slapp in! + att bästa Raffe också slapp in! :D Tjohhooo jag är så glaad! :thumbup: Det kommer bli så roligt :) Det är synd att inte Ann kommer dit... Men jag hoppas att jag och Raffe kan få tid att träffa henne iaf.
Nu ska jag göra i ordning nåt att äta och sedan blir det städdags C:
TTUL!

XoXoTanja



Just gotta love Alexis Jordan! :D

+ att det finns så många andra bra låtar som hon sjunger!




Paus??

Hejj alla söta! Sitter hemma hos mej med Johanna och cillar/lyssnar på musik :)
Tänkte inte säga mycket mer, utan bara det att jag kommer ta en liten bloggpaus... Bara till måndag när jag fått vila lite och faktiskt fått sommarlov och inte behöver jobba meer. Men då ska jag se till att blogga varje dag ;)
Ikv ska jag bara vara med Johanna tills hon åker hem och sedan städa lite,äta och krypa ner under täcket och se en film lr somna direkt! Så ha det så bra så länge,så uppdaterar jag på måndag.
Miss U already :')
TTUL :)

                                           XoXoTanja

--> Raffes :)

Nu är jag äntligen hemma efter en trög dag på jobbet! :) Ska nu ta en powernap och sedan köra iväg till Raffes. Ann ska också dit så vi får se vad vi hittar på. Egentligen skulle vi ha solat och badat men vi ser ju hur vädret är, så...
TTUL :)

Dagens låt!


Im in love with this song <3

Wohhoo :)

Nu är mamma hemma och hon hade med sej jättefina saker till mej från Italien! :D

Torkade blommor som doftar underbart! :) (made in India)


Den här parfymen är inte Från Italien men doftar ljuvligt ^^ (made in France)


Gillar denna tunika med super snyggt tryck!

Sist men inte minst min favorit tror jag? Ett linne som är så snyggt och somrigt! :)


Det var allt! ha det bäst :)
Jobbar imrn igen.. Blööpp.
TTUL!

XoXoTanja

Måndag.

Hemma från jobbet nu och tiden gick ovanligt fort där.. Kanske för att jag och Johanna skrattade hela tiden :D
Nu har jag just ätit och nu är det bara att vänta på att mamma ska komma hem för hon har varit till Italien! Jag vill också! :)
Går inte riktigt att njuta av vädret idag precis så jag har no idea what to do... Kolla på tv kanske??
TTUL! :)

XoXoTanja



Damn it!

Guud jag är snål på choklad! Och vad gör jag förresten uppe såhär sent!? Skulle ju gått och lagt mej för 2 timmar sen! Damn it! Jag kommer somna på jobbet igen... Så nu kanske jag måste gå och lägga mej? Fan!
TTUL! :)

XoXoTanja

Things i need right now:
Choklad,CHOKLAD,CHOKLAD!

Gonatt :)

Jobb imrn!


Godnatt bloggen. Imrn tar jag och Johanna vilda vespet till jobbet för att återigen få sortera sandpappren. Kill me slowly! Så imrn stiger jag upp halv 6 och startar iväg 6 -.-' Öff vad jobbit, det här ska ju vara sommarlov... Men jag får ju betalt så :thumsup:
Nu har jag bara några få saker kvar att göra innan jag kan krypa ner under täcket.
1.duscha
2.vika kläder
3.städa
4.kolla film?
5.göra i ordning lite grejer inför imrn

Thats it! Att städa och vika kläder skulle jag nog helst undvika,menmen. Det måste ju göras nån gång.
Gonatt alla söta,TTUL! :)

XoXoTanja







Check this one out!

Checka den här coola och fina bloggen: http://johannalicious.blogg.se/
:D

Coconut Tree

Under the coconut tree,you'll be chilling with me!



Vaknade i morse och va på jättedåligt humör... Men nu är det bättre och jag chillar med låten Coconut tree :)
Snart ska jag gå ut och steka lite i solen,men det är lite svalare idag än vad det var igår. Nu är det tyyp 23 grader i skuggan och igår var det 31 grader i skuggan(?) Men det är lite skönt eftersom det varit så brännande hett i flera dagar nu.
Nu är det bestämt,Jag och Johanna ska komma i form och börja motionera och äta nyttigt :) Gode Gud hur ska jag klara mej utan choklad??!! :O Men jag måste väll överleva...I guess... Men att komma i form vill man ju så jag kanske kan offra lite choklad isf C:
Nu ska jag fylla på vattenflaskan-->schteeka!
TTUL :)

XoXoTanja



Vad kan jag säga? "Tidig" morgon och lite att göra ^^


Värme :)


VattenKrig!

Tjabaa! Har haft vattenkrig idag och det var allmänt kul. Iaf för mej som sprutade på alla med vattenslangen :thumbup:
Ikväll blir också chill-kväll och jag ska kolla på The last song :) Gillar den filmen så mycket så jag måste se den ikv/natt! Igår kollade jag och syrran på Legally blonde och den filmen är också great.
Ska också springa lite på löpbandet ikväll om jag hinner för jag har ätit så mycket skit de här två dagarna och ingen riktig vanlig mat så det kan behövas lite förbränning. Sedan ska jag ligga i sängen och kolla filmen. plus att jag kanske hinner sola lite i "sen-solen" eftersom jag inte hunnit så mycket med det idag.
Nu ska jag hämta posten som egentligen borde ha kommit in för länge sen :)
TTUL!

XoXoTanja

<3

Äntligen Fredag!

OMFG! Äntligen är det Fredag! Skulle jag ha behövt stiga upp 5 på morgonen imrn och åka iväg för att sortera sandpapper skulle jag ha mördat någon! Trött på det hela... Ni får ju betalt,lätt att säga när man inte behöver göra skiten själv :) Nåväl,ikväll blir det bara chill som det också kommer vara hela helgen. Jag ska bara se på film,kolla tv,äta gott och sova länge :D Perfect! Nu ska jag spela lite piano och hoppas på att få sällskap av syrran. Sedan blir det film hela natten lång :thumbup:
Jag vill ha lön NUU!

XoXoTanja




Oppa lelee x)

Försov mej i morse duktig som jag är -.- Vaknade klockan 04:50 och skulle stiga upp när jag bestämde mej för att sova till 5. Jag somnade innan jag ens hann ställa om alarmet! Men telefonen i handen.. Vaknade av att Johanna ringde och sa att de står utanför mitt hus och väntar. Gissa om jag fick panik! Drog på mej närmsta kläderna och tog väskan och sprang ut. Trodde jag skulle dö! Men vi kom i tid så det var lugnt. Sedan satt vi där med sandpappret upp till taket och sorterade... Blöö! :)
Fick Ann på besök idag också,vi ringde runt till en massa folk och hyperventilerade :) Det är typ det vi gjorde :D
Nej men nu ska jag ställa i ordning lite grejer inför morgondagen och hoppas på att jag inte försover mej igen :thumbup:

XoXoTanja


Hittade en bild på det förbannade sandpappret som jag sorterar dag ut och dag in!
Love it! aa eller så inte.

öff -.-

Thats it,jag ska gifta mej rik! Arbetsdagen har varit jobbig och jättelåång.. Att sortera rondeller inomhus i så fint väder är inte min grej. Jag ska gifta mej rikt så jag slipper jobba ;)

XoXoTanja

Första arbetsdagen!

Steg upp klockan 5 i morse och fick tjuts av Johanna och Sten till Mirka. Tittade på film och halv sov på parkeringen till klockan 8 då vår arbetsdag skulle börja. Vi fick kläder+skor och nyckel till skåp. Jag och Johanna fick börja arbeta med att sortera rondeller. Det vill säga: vi satt på en stol, stirrade på sandpapper efter lim fläckar och lag de godkända i en hög och slängde resten! Sen när det var dags för kaffepaus så hittade vi inte ens till matsalen. När dagen var slut skulle vi hitta någonstans att checka ut,det hittade vi inte. Sedan skulle vi hitta ut,det gjorde vi inte heller. Mycket skratt blev det när vi stod där borttappade och inte visste vilken väg vi skulle ta. Men som tur så fick vi hjälp och hittade till sist :D
Så nu sitter jag här hemma helt slut och trött och skulle helst av allt vilja sova... men jag tror att jag äter något och sedan går ut i det fina vädret ist :)


XoXoTanja



Tralalalala :)

Hade en suuper bra kväll/natt igår! :D Tack till alla som var med och bidrog så det blev roligt värre.
Vaknade just,kl.2, och funderar på om jag ska gå och lägga mej igen. För hey! Vi har ju SOMMARLOV! :thumup: :thumbup:
Men sommarlovet tar slut för två veckor imrn för då börjar sommararbetet på Mirka. Hur ska jag orka stiga upp!?
Gud ge mej styrka x) Nu ska jag äta lite,se om det kommer nå bra på tv och sedan kanske somna om?
TTUL :)

XoXoTanja

En våt överraskning!

Fick minsann en våt överraskning i skogen då jag,Johanna och Rebecka var där och grävde efter våra gamla saker. Allt var genom blött! Så klockan 00:00 inatt ska jag läsa mitt brev som jag skrev till mej själv för 2 år sedan. Intressant. :)
Nu spa och glass :thumbup:

XoXoTanja

OMG!

OMG! Vart har de här 3 åren tagit vägen?! Jag började ju just i 7:an och nu går jag ut 9:an. Shit vad tiden gått fort. Kommer nog sakna allt. Men jag måste nog bara säga att det kommer bli så otroligt skönt med sommarlov! :D Lääängtar!!
Idag hade vi 9:ans projekts visnings dag, (kan man ens säga så??) så nu är jag ganska så trött på vår "film". Imrn är det avslutning och på samma gång som jag vill ha sommarlov vill jag inte skiljas från mina klasskamrater lr resten av nian.. Sorgligt. Men jag ser antagligen de flesta i sommar :) Får jag hoppas.
Skulle laga bankkort idag också men det är värst vad mycket underskrifter och komplikationer det ska behöva vara för ett ynka kort -.- Får det typ om någon vecka. Nu ska jag äta min Ben&Jerry's burk och sedan ut och cykla med Johanna för att sedan gå och gräva upp det vi grävde ner i skogen för typ 2 år sedan ;) Hoppas det finns kvar.
TTUL! :)

XoXoTanja


Blir aldrig trött på denna låt!

:D

Tjohoo! Nu är projekt 9 äntligen avklarat! :D Vår film blev så bra så jag och Raffe satt och kollade på den flera gånger efter varandra i tyyp 3 timmar xD Synd att Ann behövde åka tidigare så hon inte hann se hur det blev.. Men hon kanske får se den idag om hon har tur ;)
Nu har jag sovmorgon och trodde aldrig att jag skulle komma mej ur sängen. Men nu sitter jag här framför datorn och vet inte riktigt vad jag ska göra. Tror jag snart ska kolla lite vad som kommer på tv och sedan ställa mej till skolan. Men nu låter det som att det åskar och jag som ska köra med vespan till skolan! OH NOH...
Snart är det skolavslutning och sommarlov och ojj vad jag längtar till det. Då får jag sommarjobba så jag får in lite money ;) Men nu ska jag checka tv:n och sedan bär det av till skolan!
TTUL! :)


XoXoTanja



RSS 2.0